Riistanliha on edelleen harvojen herkkua
28.8.2024/by Niina JormalainenHuhtahyvät valmistautuu sukupolvenvaihdokseen
8.8.2024/by Niina JormalainenBBQ-ilmiö Salosta: JJ’s BBQ:ssa possu saa kyytiä
8.8.2024/by Niina JormalainenIsältä pojalle – pieni perheyritys tekee konekauppaa jo toisessa polvessa
2.8.2024/by Niina JormalainenJuhannus ilman makkaraa on kuin joulu ilman kinkkua… Makkaroissa maistuu nyt chili ja juusto
18.6.2024/by Niina JormalainenMikä metsäkatoasetus?
14.6.2024/by Niina JormalainenNimisuojasta hyöty irti – Aito saunapalvikinkku saisi näkyä paremmin pakkauksissa
7.6.2024/by Niina JormalainenSuomen suurimmat lihayritykset 2024
30.5.2024/by Niina JormalainenSuomalainen ravintola ylsi ensi kertaa maailman 101 parhaan pihviravintolan listalle
16.5.2024/by Niina JormalainenAivan liekeissä – Grillaustapahtuma näyttää suuntaa kesän trendeille
15.5.2024/by Niina JormalainenSörkan nakki valmistautuu vappuun
23.4.2024/by Niina JormalainenDayton HIFK:n kotihallin keittiöremontin dream teamissa
12.4.2024/by Niina JormalainenYlöjärven Tokmannin lihatiski palvelee seitsemänä päivänä viikossa
19.3.2024/by Niina JormalainenKuivalihakundi sai seurakseen Makkaramiehen
15.3.2024/by Niina JormalainenTunnelmia PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicista
14.3.2024/by Niina JormalainenMitä tilastot kertovat? Mikä on lihan asema päivittäistavarakaupassa?
4.3.2024/by Niina JormalainenWotkin’s Hannuksen myymälälle myönnettiin kansainvälinen Chaîne des Rôtisseur -tunnus
28.2.2024/by Niina JormalainenOpiskelijoiden näkemyksiä liha- ja valmisruoka-alasta
16.2.2024/by Niina JormalainenLiha ja ruoka 50 vuotta sitten: Pienen on hyvä
14.2.2024/by Niina JormalainenSuomi sai tuplakultaa kokkiolympialaisissa – kokkimaajoukkue tarjosi pääruoaksi Lapin poroa
7.2.2024/by Niina JormalainenRuokatrendit 2024 – mitkä ovat vuoden suurimmat ruokailmiöt?
26.1.2024/by Niina JormalainenVetytalous ratkaisisi monta ongelmaa matkalla kohti hiilineutraaliuutta
11.1.2024/by Niina JormalainenNeljä vuotta brexitin jälkeen: Britannian lihakauppa edelleen murroksessa
28.12.2023/by Niina JormalainenGrillattu joulukinkku on tämän vuoden jouluhitti – katso simppeli ohje
14.12.2023/by Niina JormalainenTekoäly mullistaa työelämän – siksi sen ymmärtäminen on äärimmäisen tärkeää
8.12.2023/by Niina JormalainenLiha ja ruoka
Päätoimittaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimituspäällikkö
Niina Jormanainen
Puh. 040 593 8589
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Myyntivastaava
Linda Helasmäki
Puh. 050 494 1644
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Lihakeskusliitto ry
Toimitusjohtaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
Tietosuojaselosteet
Tietosuoja ja rekisteriseloste
Sovelluksen tietosuojaseloste
LikeBox

