Ylöjärven Tokmannin lihatiski palvelee seitsemänä päivänä viikossa
19.3.2024/by Niina JormalainenKuivalihakundi sai seurakseen Makkaramiehen
15.3.2024/by Niina JormalainenTunnelmia PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicista
14.3.2024/by Niina JormalainenMitä tilastot kertovat? Mikä on lihan asema päivittäistavarakaupassa?
4.3.2024/by Niina JormalainenWotkin’s Hannuksen myymälälle myönnettiin kansainvälinen Chaîne des Rôtisseur -tunnus
28.2.2024/by Niina JormalainenOpiskelijoiden näkemyksiä liha- ja valmisruoka-alasta
16.2.2024/by Niina JormalainenLiha ja ruoka 50 vuotta sitten: Pienen on hyvä
14.2.2024/by Niina JormalainenSuomi sai tuplakultaa kokkiolympialaisissa – kokkimaajoukkue tarjosi pääruoaksi Lapin poroa
7.2.2024/by Niina JormalainenRuokatrendit 2024 – mitkä ovat vuoden suurimmat ruokailmiöt?
26.1.2024/by Niina JormalainenVetytalous ratkaisisi monta ongelmaa matkalla kohti hiilineutraaliuutta
11.1.2024/by Niina JormalainenNeljä vuotta brexitin jälkeen: Britannian lihakauppa edelleen murroksessa
28.12.2023/by Niina JormalainenGrillattu joulukinkku on tämän vuoden jouluhitti – katso simppeli ohje
14.12.2023/by Niina JormalainenTekoäly mullistaa työelämän – siksi sen ymmärtäminen on äärimmäisen tärkeää
8.12.2023/by Niina JormalainenNäin tekoäly näkyy elintarvikealan koneissa
8.12.2023/by Niina JormalainenSavustettu joulukinkku ja -kalkkuna syntyvät perinteitä kunnioittaen
24.11.2023/by Niina JormalainenTavoitteena jätteetön maailma
8.11.2023/by Niina JormalainenArtesaaniruoan SM: Artesaaniruoan juhlaa Rovaniemellä
31.10.2023/by Niina JormalainenPihvifriikki tubettaa rakkaudesta hyvään lihaan
23.10.2023/by Niina JormalainenWagyu, suklaahieho, toro steak – näin paistetaan paras pihvi
16.10.2023/by Niina JormalainenKotivaralle uusi tukijalka valmisruoasta
10.10.2023/by Niina JormalainenMakkaran lyhyt oppimäärä
3.10.2023/by Niina JormalainenSaisiko olla makkaraa ja olutta? – Oktoberfestejä vietetään tänä vuonna jo 188. kerran
21.9.2023/by Niina Jormalainen”Mikä tätä kaupunkia vaivaa?” Tukkutorin pakastamon lopetus olisi kuolinisku monelle pienelle yritykselle
14.9.2023/by Niina JormalainenTiedepalsta: Uudet proteiinivalmisteet korvaavat ja matkivat lihaa
5.9.2023/by Niina JormalainenÄlykäs viivakoodi tekee tuloaan
25.8.2023/by Niina JormalainenLiha ja ruoka
Päätoimittaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimituspäällikkö
Niina Jormanainen
Puh. 040 593 8589
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Myyntivastaava
Linda Helasmäki
Puh. 050 494 1644
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Lihakeskusliitto ry
Toimitusjohtaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
LikeBox
