Ruokaboksi haluaa muuttaa ruokajärjestelmää
12.12.2022/by Niina JormalainenMaineensa veroinen iberico
12.12.2022/by Niina JormalainenTyövoimapula iski elintarvikealaan – rekrygallup
1.11.2022/by Niina JormalainenTiedepalsta: savustus ruoan valmistuksessa
1.11.2022/by Niina JormalainenAito saunapalvikinkku sai EU:n nimisuojan – Palvari iloitsee nimisuojasta
1.11.2022/by Niina JormalainenTiedepalsta: jauhelihan suojakaasupakkaaminen
21.10.2022/by Niina JormalainenKyberturvallisuudesta huolehtiminen on koko elintarvikeketjun yhteinen asia
3.10.2022/by Niina JormalainenElintarvikeahdinko uhkaa koko Eurooppaa – lihan hintojen kimppuun käydään Saksassa laajalla rintamalla
3.10.2022/by Niina JormalainenPerinnepalvarit Suomessa
29.9.2022/by Niina JormalainenMakkaran valmistus – näin syntyy suomalaisten suosikkivihannes
23.9.2022/by Niina JormalainenOktoberfest on oluen ja makkaran juhlaa
23.9.2022/by Niina JormalainenElintarviketeollisuus-messut lähestyvät – valmistelut hyvällä mallilla
24.8.2022/by Niina JormalainenElintarvikeala sinnittelee kustannusmyrskyssä
24.8.2022/by Niina JormalainenElintarvikerikokset tehostetusti luupin alla
10.6.2022/by Niina JormalainenVerkkoruokakaupat vertailussa
10.6.2022/by Niina JormalainenRuokaa verkosta
10.6.2022/by Niina JormalainenLihatietoa: viivakoodi ja synkka
31.5.2022/by Niina JormalainenPepe Fernándezin suosittu liharavintola tarjoaa joka viikko satoja kiloja naudan- ja sianlihaa
22.4.2022/by Niina JormalainenElintarvikemarkkinavaltuutettu Olli Wikberg – kriisiorkesterin kapellimestari
22.4.2022/by Niina JormalainenEspanjan lihateollisuus kulkee vallitsevia trendejä vastaan Euroopassa
22.4.2022/by Niina JormalainenRuokatrendit 2022
29.3.2022/by Niina JormalainenLihatietoa: riista
22.3.2022/by Niina JormalainenSuurimmat lihayritykset
4.3.2022/by Niina JormalainenEnergian hinnat – Maltti on valttia tulevaisuuden energiaratkaisuissa
4.3.2022/by Niina JormalainenSaksan lihakriisi syvenee − maatalouden poliittinen vetovastuu vihreiden hallussa
10.2.2022/by Niina JormalainenLiha ja ruoka
Päätoimittaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimituspäällikkö – Ilmoitusmyynti
Ninnu Kangas
Puh. 045 131 1032
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimitussihteeri
Niina Jormanainen
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Lihakeskusliitto ry
Toimitusjohtaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
LikeBox
