Lihateollisuuden ammattilehti
Liha ja ruoka on lihateollisuuden ammattilehti, joka kattaa laajasti koko lihaketjun ja sen toimintaympäristön. Liha ja ruoka antaa ajantasaista tietoa ja kokoaa yhteen alan toimijat. Lehti on alansa ykkösmedia sekä arvostettu vaikuttaja kotimaassa ja kansainvälisesti.
”Uusin numero on tosi upea sekä sisällöltään että taitoltaan. Sitä oli hieno lukea. Erityinen tunnustus siitä, että myös ympäristöasioista kerrottiin avoimesti ja että positiivisten artikkelien kautta rohkaistiin jokaista tekemään osansa tässä nykypolvien suurimmassa tulevaisuudenhaasteessa”.
Lukijapalaute 2023
Liha ja ruoka toimii myös liha-alan järjestölehtenä sekä asiakaslehtenä kaupan ja ammattikeittiöiden suuntaan. Lehden julkaisija ja pääomistaja on Lihakeskusliitto.
Kestotilauksen hinta on 104,90 e (+alv) vuodessa (8 numeroa).
Tilaukset alla olevalla lomakkeella tai mailiin: asiakaspalvelu@lihajaruoka.fi.
Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@lihajaruoka.fi tai puh. 045-1311032 (arkisin klo 8.00 – 16.00)
Ilmoitusmyynti
Ninnu Kangas, lähetä sähköpostia, puh. 045-1311032
Tapahtuuko yrityksessäsi, kerro siitä meille – me kerromme siitä Liha ja ruoka -lehdessä!
Linkki: lähetä sähköpostia lehteen.