Karitsanviulu ja -kare Pihvifriikin tapaan
15.4.2025/by Niina JormalainenKeskon Ari Akseli: ”Muuttuvat tilanteet vahvistavat keskittymistämme suomalaiseen ruokaan”
15.4.2025/by Niina JormalainenMakuräätälit – valmis mausteseos helpottaa jalostajan työtä
9.4.2025/by Niina JormalainenLampaan supersesonki lähestyy
7.4.2025/by Niina JormalainenMP-Maustepalvelu laajentui ja uudisti mausteiden sekoitustapaa
5.3.2025/by Niina JormalainenDry aged, marmori ja intohimo – Rene Kuukkanen tuntee hyvän lihan salaisuuden
24.2.2025/by Niina JormalainenRuokatrendit 2025 – mistä on tämä ruokavuosi tehty?
4.2.2025/by Niina JormalainenKinnarin tilan valmisateriat voittivat Suomalainen menestysresepti 2025 -kilpailun
30.1.2025/by Niina JormalainenOlutta ja jouluruokaa – mikä olut sopii kinkulle, mikä kalalle? Mikä lisuke kruunaa makuelämyksen?
11.12.2024/by Niina JormalainenLihavalmisteiden käyttöä ei ole kielletty – ravitsemusterapian professorin mukaan suosituksissa vähennettiin punaisen lihan viikkoannokset kolmesta kahteen
27.11.2024/by Niina JormalainenPerinnesavustamon sydän sykkii siivuttajien tahtiin
13.11.2024/by Niina JormalainenLihajalosteet loistivat Malmössä – Chark-SM palkitsi Ruotsin parhaat herkut ja mestarilliset lihanleikkaajat
22.10.2024/by Niina JormalainenVähemmän muovia ja parempaa säilyvyyttä – skin-pakkaukset yleistyvät Suomessakin
8.10.2024/by Niina JormalainenRôtisseurs-laatua Savo-Karjalasta
1.10.2024/by Niina JormalainenKöökissä Anni-Mari Syväniemi: ”olemme tilanteessa, jossa on pakko yhdistää voimat”
4.9.2024/by Niina JormalainenTampereen Elintarviketeollisuus-messut tarjoavat uutuuksia, trendejä, innovaatioita – katso tärpit
29.8.2024/by Niina JormalainenRiistanliha on edelleen harvojen herkkua
28.8.2024/by Niina JormalainenHuhtahyvät valmistautuu sukupolvenvaihdokseen
8.8.2024/by Niina JormalainenBBQ-ilmiö Salosta: JJ’s BBQ:ssa possu saa kyytiä
8.8.2024/by Niina JormalainenIsältä pojalle – pieni perheyritys tekee konekauppaa jo toisessa polvessa
2.8.2024/by Niina JormalainenJuhannus ilman makkaraa on kuin joulu ilman kinkkua… Makkaroissa maistuu nyt chili ja juusto
18.6.2024/by Niina JormalainenMikä metsäkatoasetus?
14.6.2024/by Niina JormalainenNimisuojasta hyöty irti – Aito saunapalvikinkku saisi näkyä paremmin pakkauksissa
7.6.2024/by Niina JormalainenSuomen suurimmat lihayritykset 2024
30.5.2024/by Niina JormalainenSuomalainen ravintola ylsi ensi kertaa maailman 101 parhaan pihviravintolan listalle
16.5.2024/by Niina JormalainenLiha ja ruoka
Päätoimittaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimituspäällikkö
Niina Jormanainen
Puh. 040 593 8589
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Myyntivastaava
Linda Helasmäki
Puh. 050 494 1644
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Lihakeskusliitto ry
Toimitusjohtaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
LikeBox
