Prosessoitu ruoka puhuttaa – mistä oikein on kyse?
27.4.2023/by Niina JormalainenSuomen suurimmat lihayritykset 2023
27.4.2023/by Niina JormalainenAkateeminen Kiuas-Seura on maistellut makkaroita jo kolme vuosikymmentä
27.4.2023/by Niina JormalainenKuluttajat maistelivat lammastuotteita – kiinnostus kasvoi vauhdilla
17.3.2023/by Niina JormalainenElintarvikepäivä – tietoa, turvaa ja teknologiaa
9.3.2023/by Niina JormalainenLiha käyttötarkoituksen mukaan
8.3.2023/by Niina JormalainenKuivalihakundi kasvaa vauhdilla
8.3.2023/by Niina JormalainenLuomu: Suomi kirii kiinni EU:n luomutavoitteita
10.2.2023/by Niina JormalainenNapolilainen pizza valloitti Suomen
9.2.2023/by Niina JormalainenRuokatrendit 2023
2.2.2023/by Niina JormalainenLandeli Group keskittää toimintoja Huittisiin
24.1.2023/by Niina JormalainenChark-SM palasi Ruotsin lihateollisuuden ykköstapahtumaksi
13.12.2022/by Niina JormalainenMaineensa veroinen iberico
12.12.2022/by Niina JormalainenRuokaboksi haluaa muuttaa ruokajärjestelmää
12.12.2022/by Niina JormalainenTyövoimapula iski elintarvikealaan – rekrygallup
1.11.2022/by Niina JormalainenTiedepalsta: savustus ruoan valmistuksessa
1.11.2022/by Niina JormalainenAito saunapalvikinkku sai EU:n nimisuojan – Palvari iloitsee nimisuojasta
1.11.2022/by Niina JormalainenTiedepalsta: jauhelihan suojakaasupakkaaminen
21.10.2022/by Niina JormalainenKyberturvallisuudesta huolehtiminen on koko elintarvikeketjun yhteinen asia
3.10.2022/by Niina JormalainenElintarvikeahdinko uhkaa koko Eurooppaa – lihan hintojen kimppuun käydään Saksassa laajalla rintamalla
3.10.2022/by Niina JormalainenPerinnepalvarit Suomessa
29.9.2022/by Niina JormalainenMakkaran valmistus – näin syntyy suomalaisten suosikkivihannes
23.9.2022/by Niina JormalainenOktoberfest on oluen ja makkaran juhlaa
23.9.2022/by Niina JormalainenElintarviketeollisuus-messut lähestyvät – valmistelut hyvällä mallilla
24.8.2022/by Niina JormalainenElintarvikeala sinnittelee kustannusmyrskyssä
24.8.2022/by Niina JormalainenLiha ja ruoka
Päätoimittaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimituspäällikkö – Ilmoitusmyynti
Ninnu Perälä
Puh. 045 131 1032
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimitussihteeri
Niina Jormanainen
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Lihakeskusliitto ry
Toimitusjohtaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
LikeBox
