Makkaran lyhyt oppimäärä
3.10.2023/by Niina JormalainenSaisiko olla makkaraa ja olutta? – Oktoberfestejä vietetään tänä vuonna jo 188. kerran
21.9.2023/by Niina Jormalainen”Mikä tätä kaupunkia vaivaa?” Tukkutorin pakastamon lopetus olisi kuolinisku monelle pienelle yritykselle
14.9.2023/by Niina JormalainenTiedepalsta: Uudet proteiinivalmisteet korvaavat ja matkivat lihaa
5.9.2023/by Niina JormalainenÄlykäs viivakoodi tekee tuloaan
25.8.2023/by Niina JormalainenLuonnonsuolet käsitellään lähes sataprosenttisesti käsityönä
22.8.2023/by Niina JormalainenLihayrittäjien sivuvirrat – mittava kustannus vai hyvä mahdollisuus lisätienestiin?
17.8.2023/by Niina JormalainenKesän parhaat grilliruoat: mehevän hedelmäiset lihat onnistuvat takuulla
30.6.2023/by Niina JormalainenMaistuisiko possujen kobe, mangalitza-possu?
28.6.2023/by Niina JormalainenTapola on nuorekas seiskakymppinen
20.6.2023/by Niina JormalainenMyllyn savustamo puuskuttaa lempeällä liekillä
16.6.2023/by Niina JormalainenTurvassa keskellä myrskyä
13.6.2023/by Niina JormalainenNaudanposki Miller’sin tapaan
6.6.2023/by Niina JormalainenProsessoitu ruoka puhuttaa – mistä oikein on kyse?
27.4.2023/by Niina JormalainenSuomen suurimmat lihayritykset 2023
27.4.2023/by Niina JormalainenAkateeminen Kiuas-Seura on maistellut makkaroita jo kolme vuosikymmentä
27.4.2023/by Niina JormalainenKuluttajat maistelivat lammastuotteita – kiinnostus kasvoi vauhdilla
17.3.2023/by Niina JormalainenElintarvikepäivä – tietoa, turvaa ja teknologiaa
9.3.2023/by Niina JormalainenLiha käyttötarkoituksen mukaan
8.3.2023/by Niina JormalainenKuivalihakundi kasvaa vauhdilla
8.3.2023/by Niina JormalainenLuomu: Suomi kirii kiinni EU:n luomutavoitteita
10.2.2023/by Niina JormalainenNapolilainen pizza valloitti Suomen
9.2.2023/by Niina JormalainenRuokatrendit 2023
2.2.2023/by Niina JormalainenLandeli Group keskittää toimintoja Huittisiin
24.1.2023/by Niina JormalainenChark-SM palasi Ruotsin lihateollisuuden ykköstapahtumaksi
13.12.2022/by Niina JormalainenLiha ja ruoka
Päätoimittaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimituspäällikkö – Ilmoitusmyynti
Ninnu Kangas
Puh. 045 131 1032
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimitussihteeri
Niina Jormanainen
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Lihakeskusliitto ry
Toimitusjohtaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
LikeBox
