Näin tekoäly näkyy elintarvikealan koneissa
8.12.2023/by Niina JormalainenSavustettu joulukinkku ja -kalkkuna syntyvät perinteitä kunnioittaen
24.11.2023/by Niina JormalainenTavoitteena jätteetön maailma
8.11.2023/by Niina JormalainenArtesaaniruoan SM: Artesaaniruoan juhlaa Rovaniemellä
31.10.2023/by Niina JormalainenPihvifriikki tubettaa rakkaudesta hyvään lihaan
23.10.2023/by Niina JormalainenWagyu, suklaahieho, toro steak – näin paistetaan paras pihvi
16.10.2023/by Niina JormalainenKotivaralle uusi tukijalka valmisruoasta
10.10.2023/by Niina JormalainenMakkaran lyhyt oppimäärä
3.10.2023/by Niina JormalainenSaisiko olla makkaraa ja olutta? – Oktoberfestejä vietetään tänä vuonna jo 188. kerran
21.9.2023/by Niina Jormalainen”Mikä tätä kaupunkia vaivaa?” Tukkutorin pakastamon lopetus olisi kuolinisku monelle pienelle yritykselle
14.9.2023/by Niina JormalainenTiedepalsta: Uudet proteiinivalmisteet korvaavat ja matkivat lihaa
5.9.2023/by Niina JormalainenÄlykäs viivakoodi tekee tuloaan
25.8.2023/by Niina JormalainenLuonnonsuolet käsitellään lähes sataprosenttisesti käsityönä
22.8.2023/by Niina JormalainenLihayrittäjien sivuvirrat – mittava kustannus vai hyvä mahdollisuus lisätienestiin?
17.8.2023/by Niina JormalainenKesän parhaat grilliruoat: mehevän hedelmäiset lihat onnistuvat takuulla
30.6.2023/by Niina JormalainenMaistuisiko possujen kobe, mangalitza-possu?
28.6.2023/by Niina JormalainenTapola on nuorekas seiskakymppinen
20.6.2023/by Niina JormalainenMyllyn savustamo puuskuttaa lempeällä liekillä
16.6.2023/by Niina JormalainenTurvassa keskellä myrskyä
13.6.2023/by Niina JormalainenNaudanposki Miller’sin tapaan
6.6.2023/by Niina JormalainenProsessoitu ruoka puhuttaa – mistä oikein on kyse?
27.4.2023/by Niina JormalainenSuomen suurimmat lihayritykset 2023
27.4.2023/by Niina JormalainenAkateeminen Kiuas-Seura on maistellut makkaroita jo kolme vuosikymmentä
27.4.2023/by Niina JormalainenKuluttajat maistelivat lammastuotteita – kiinnostus kasvoi vauhdilla
17.3.2023/by Niina JormalainenElintarvikepäivä – tietoa, turvaa ja teknologiaa
9.3.2023/by Niina JormalainenLiha ja ruoka
Päätoimittaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimituspäällikkö
Niina Jormanainen
Puh. 040 593 8589
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Myyntivastaava
Linda Helasmäki
Puh. 050 494 1644
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Lihakeskusliitto ry
Toimitusjohtaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
Tietosuojaselosteet
Tietosuoja ja rekisteriseloste
Sovelluksen tietosuojaseloste
LikeBox
