Tekoäly henkilöstöravintolan työkaluna
9.9.2025/by Niina JormalainenRuumisarkkulinjasto ja lihateollisuuden suolauskoneita – Tokap kätkee sisäänsä koneiden kirjon
19.8.2025/by Niina JormalainenRiistanakit ja hotdogfillari – puraisu metsästä
14.8.2025/by Niina JormalainenLuonnonlaidunliha tähyää kasvua
4.8.2025/by Niina JormalainenSuomen suurimmat lihayritykset 2025
12.6.2025/by Niina JormalainenOrat Oy – 50 vuotta perheyrittäjyyttä
27.5.2025/by Niina JormalainenMiten Pihvimies vastasi Liha ja ruoka -lehden 25 kysymykseen?
20.5.2025/by Niina JormalainenDanish Crown toteuttaa historialliset hinnankorotukset
12.5.2025/by Niina JormalainenRavitsemustutkimuksen ongelmia lihan suhteen
30.4.2025/by Niina JormalainenKaritsanviulu ja -kare Pihvifriikin tapaan
15.4.2025/by Niina JormalainenKeskon Ari Akseli: ”Muuttuvat tilanteet vahvistavat keskittymistämme suomalaiseen ruokaan”
15.4.2025/by Niina JormalainenMakuräätälit – valmis mausteseos helpottaa jalostajan työtä
9.4.2025/by Niina JormalainenLampaan supersesonki lähestyy
7.4.2025/by Niina JormalainenMP-Maustepalvelu laajentui ja uudisti mausteiden sekoitustapaa
5.3.2025/by Niina JormalainenDry aged, marmori ja intohimo – Rene Kuukkanen tuntee hyvän lihan salaisuuden
24.2.2025/by Niina JormalainenRuokatrendit 2025 – mistä on tämä ruokavuosi tehty?
4.2.2025/by Niina JormalainenKinnarin tilan valmisateriat voittivat Suomalainen menestysresepti 2025 -kilpailun
30.1.2025/by Niina JormalainenOlutta ja jouluruokaa – mikä olut sopii kinkulle, mikä kalalle? Mikä lisuke kruunaa makuelämyksen?
11.12.2024/by Niina JormalainenLihavalmisteiden käyttöä ei ole kielletty – ravitsemusterapian professorin mukaan suosituksissa vähennettiin punaisen lihan viikkoannokset kolmesta kahteen
27.11.2024/by Niina JormalainenPerinnesavustamon sydän sykkii siivuttajien tahtiin
13.11.2024/by Niina JormalainenLihajalosteet loistivat Malmössä – Chark-SM palkitsi Ruotsin parhaat herkut ja mestarilliset lihanleikkaajat
22.10.2024/by Niina JormalainenVähemmän muovia ja parempaa säilyvyyttä – skin-pakkaukset yleistyvät Suomessakin
8.10.2024/by Niina JormalainenRôtisseurs-laatua Savo-Karjalasta
1.10.2024/by Niina JormalainenKöökissä Anni-Mari Syväniemi: ”olemme tilanteessa, jossa on pakko yhdistää voimat”
4.9.2024/by Niina JormalainenTampereen Elintarviketeollisuus-messut tarjoavat uutuuksia, trendejä, innovaatioita – katso tärpit
29.8.2024/by Niina JormalainenLiha ja ruoka
Päätoimittaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimituspäällikkö
Niina Jormanainen
Puh. 040 593 8589
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Myyntivastaava
Linda Helasmäki
Puh. 050 494 1644
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Lihakeskusliitto ry
Toimitusjohtaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
Tietosuojaselosteet
Tietosuoja ja rekisteriseloste
Sovelluksen tietosuojaseloste
LikeBox
