27.10.2023

Haemme Liha ja ruoka -lehteen

myynnistä vastaavaa henkilöä

Myynnistä vastaava henkilö huolehtii itsenäisesti Liha ja ruoka -lehden ilmoitus- ja tilausmyynnistä. Liha ja ruoka on Lihakeskusliitto ry:n julkaisema ammattilehti, jonka levikki kattaa liha- ja ruokateollisuuden lisäksi laajasti päivittäistavarakauppaa sekä myös ammattikeittiöitä, laite- ja materiaalitoimittajia yms. Lehden painosmäärä on noin 2000 kappaletta. Lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Lisätietoa löydät näiltä nettisivuilta. Lehteen voit tutustua osoitteessa  digilehti.lihajaruoka.fi tai lataamalla Liha ja ruoka -sovelluksen sovelluskaupasta.

Tämä tulosvastuullinen myyntityö vaatii myyntiosaamista, pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta sekä kykyä itsenäiseen suunnitteluun ja työskentelyyn. Sopiva pohjakoulutus voi olla esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Työtä helpottaa, jos sinulla on ennestään kokemusta ruokaketjusta. Odotamme, että esität hakuprosessin aikana näyttöä tuloksellisesta myyntiosaamisesta.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Palkka muodostuu vakaasta pohjapalkasta ja kannustavasta myyntiprovisiosta. Tiimiin kuuluu sinun ja päätoimittaja-toimitusjohtajan lisäksi toimitussihteeri/viestinnän asiantuntija. Meillä keskimääräiset työsuhteet ovat pitkiä ja työssä viihdytään, kehitämme toimintoja yhdessä ja sparrailemme toisiamme.

Lehdellä on pitkiä asiakassuhteita, ja asiakkaiden kanssa tehdään monipuolista ja syvällistäkin yhteistyötä. Myös uusasiakashankinnan potentiaali on merkittävä. Työhösi kuuluu myös asiakas- ja myyntitietojen sähköinen kirjaaminen sekä laskutus ja reskontran ylläpito sekä yhteydenpito tilitoimiston kanssa. Meillä on käytössä nykyaikainen, selainpohjainen TaikaTilaus-ohjelma.

Tehtävä mahdollistaa etätyön. Odotamme kuitenkin, että pääset työpaikalle Helsingin Etelärantaan vähintään pari kertaa kuussa. Työhön kuuluu myös silloin tällöin matkoja Suomessa ja muutaman kerran vuodessa ulkomailla. Työtehtävä edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön. Suomen kielen lisäksi tarvitset myös kohtuullista englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taidosta iso plussa.

Heräsikö kysyttävää? Kysymyksiin vastaa Mari Hannuksela: 040 515 1379 tai mari.hannuksela@lihakeskusliitto.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 30.11.2023 mennessä päätoimittaja-toimitusjohtaja Mari Hannukselalle: mari.hannuksela@lihakeskusliitto.fi. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.