Suomen parhaat burgerit TOP 10

Ruoka- ja matkailumedia Toptaste kysyi lukijoiltaan, mistä löytyy Suomen parhaat burgerit. Tässä äänestyksen kymmenen kovimman burgerimestan kärki! Ehkä viikonloppuna herkuttelemaan? Tai kokeile valmistaa burgereita kotona äänestyksessä voittaneen  NAUGHTY BRGR -ravintolan nokkamiehen Akseli Herlevin tyyliin. Kuva: Burger5

1. Naughty BRGR

NAUGHTY BRGR -burgeriravintola syntyi Top Chef voittaja Akseli Herlevin yli kymmenvuotisen taustatyön tuloksena. Ravintolan toiminnan perustana on parhaat mahdolliset ruoka-ainekset, jatkuva reseptien ja toiminnan kehittäminen, oikea asenne ja paras mahdollinen henkilökunta. Naughty BRGR -ravintoloita löytyy Helsingistä, Espoosta, Turusta, Tampereelta, Seinäjoelta, Jyväskylästä ja Oulusta.

Katso kaikki Naughty BRGR -ravintolat

SUOSITTELEMME: Katso myös NAUGHTY BRGR -ravintolan yrittäjän Akseli Herlevin vinkit burgerien tekoon kotona: Akseli Herlevin burgerikoulu

2. Burger5

Burger5 on kuopiolainen burgeriravintola. Olemme tarjoilleet #burgasmeja jo 10 vuoden ajan paikallisesti sekä ympäri Suomen vaunulla kiertäen. Toimintamme sydän on avotuli sekä laadukkaat ja paikalliset raaka-aineet höystettynä savolaisella lupsakkuudella.

Ajurinkatu 16, 70110 Kuopio

3. Friends & Brgrs

Olipa kerran kuusi kaverusta, jotka rakastivat burgereita yli kaiken. He kokkasivat toisilleen, ja burgereista tuli niin hyviä, että niitä päätettiin tarjota muillekin. Syntyi Friends & Brgrs.

Tuore maistuu aina parhaimmalta. Friends & Brgrsin laatuburgerit on tehty tuoreista kotimaisista raaka-aineista. Jauhamme pihvit, paistamme ranskalaiset ja leivomme sämpylät paikan päällä. Ja sen kyllä maistaa.

Katso kaikki Friends & Brgrs -ravintolat

Kuva: Friends & Brgrs.

4. Burgers & Wine

Burgers & Wine tarjoilee ne vähän paremmat burgerit, laadukkaat viinit sekä maukkaimmat cocktailit!  Ravintolan ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii asiakkaistaan, taaten varmasti rennon ja ikimuistoisen illan tunnelmallisessa ravintolassa kauppakeskus Triplan kivijalassa!

Fredikanterassi 1, Helsinki

5. Kauppuri5 Burgers

Kauppuri on toteuttanut mottoaan, ”Krapulan Hoitoa ja Hankintaa”, jo vuodesta 2010. Ravintola tarjoilee viikoittain vaihtuvaa lounasburgeria sekä menulta löytyy monenlaisten burgerien lisäksi muun muassa kanaa ja salaatteja.

Kauppurienkatu 5, Oulu

6. Dogs & Deli

Dogs & Deli – suomalainen perheyritys, joka yhdistää Amerikan grillikulttuurin ja kotimaiset raaka-aineet suuhun sopivaksi makuelämykseksi. Olemme intohimoisia burgereiden ja grilliherkkujen valmistajia ja haluamme tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia makuja. Yrityksen tarina juontaa juurensa 18 vuoden matkaan Yhdysvaltoihin, josta ammensimme runsaasti kokemuksia amerikkalaisesta ruokakulttuurista. Menustamme löytyvät niin lihaisat burgerit tuplapihvein kuin vegevaihtoehdotkin. Kaikki burgerimme ovat mahdollista saada myös gluteenittomilla sämpylöillä.

Liikkuvat grilliyksikkömme ovat tuttu näky erilaisissa tapahtumissa Etelä-Suomen alueella. Tuomme maistuvat makuelämykset lähellesi niin festareilla kuin markkinoillakin. Lisäksi tänä vuonna avatusta grillimökistämme Vihdin Selissä rakentuu hiljalleen yllättävä ja viihtyisä viikonloppuravintola, johon ajellaan kauempaakin burgerille.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme osa suomalaista ruokakulttuuria ja voimme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia makuelämyksiä. Tervetuloa Dogs & Deliin nauttimaan herkullisista burgereista ja grilliherkuista!

Selintie 546, Selki

7. Grill Room Hankasalmi

Ravintola Grill Room sijaitsee Hankasalmella Ysitien varressa sekä Grill Room -ruokarekka kiertää ympäri Suomea festareilla ja yksityistilaisuuksissa. Ravintola tarjoilee lähellä tuotettua ja valmistettua, huippuburgeria aidoista hyvistä raaka-aineista. Kaikki käsin tehtyä ja suomalaista.

Ysitie 352, Hankasalmi

8. Lone Star

Turun ytimestä löydät klassikoksi muodostuneen Lone Starin, joka palvelee asiakkaitaan suurella sydämellä. Ruokalistalta löytyy monenlaisia burgereita sekä wingsejä, ribsejä että salaatteja.

Humalistonkatu 5, Turku

9. Pancho Villa

Pancho Villan, tuon meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty ravintolaketju tarjoaa erilaisia herkkuja meksikolaisessa hengessä. Ruokalistalla on laaja valikoima aina salaateista burritoihin ja parilla ruoista jopa 24 eri burger vaihtoehtoon!

Katso kaikki Pancho Villa -ravintolat

10. Mike´s Diner

Olemme rento seurusteluravintola kahdella toimipisteellä Vantaalla, joka tarjoaa rakkaudella tehtyjä burgereita sekä ihmisläheistä asiakaspalvelua. Valikoimaamme kuuluvat pysyvät ruokalistat, että vaihtuvat kuukauden burgerit, eli jopa vakituisille asiakkaille on aina jotain uutta tarjolla. Syksyn mittaan ravintoloissamme tullaan tekemään paljon lisää muutoksia niin ruokalistaan kuin ravintoloiden viihtyvyyteen liittyen. Pidämme tutusta ja turvallisesta mutta emme myöskään pelkää kokeilla uutta.

Tikkurila Unikkotie 11, Vantaa