Viikonloppu edessä ja tekisi mieli grillailla ja kokkailla pidemmän kaavan kautta. Mutta mitä? Tässä pieni lista, josta voi hakea inspiraatiota kokkauksiin:

*****

Facebook

Äijäruoka on hyvää (sopii myös naisille)

52 800 jäsentä. Monipuolisesti puhetta kokkailusta ja ravintoloista.

Burger Lovers Finland
43 100 jäsentä. Aktiivinen palsta, jossa keskitytään nimensä mukaisesti hampurilaisiin. Sivuston ylläpitäjät järjestävät Helsingissä kesäisin myös Burger Lovers -festarit.

BBQ ja Grillaus

24 500 jäsentä. Niille joiden mielestä grillaaminen on muuta kuin HK Blöötä ja Campingiä.

Savustajat

37 000 jäsentä (yksityinen). Kaikille, jotka ovat kiinnostuneet savustuksesta sen eri olomuodoissa kylmäsavu, kuumasavu, palvaus jne.

*****

Instagram

Gugafoods

677 000 seuraajaa. Grilli ja savustin kuumana lihaa, elimiä, täydellistä makkaraa.

Grillifaijaofficial

1 328 seuraajaa. Jani Naumasen henkilökohtainen blogi grillin ääreltä.

Kulinaari

5717 seuraajaa. Monipuolisia reseptejä, paljon myös liharuokia. Miehellä myös suosittu blogi osoitteessa https://kulinaari.com/.

Lihakausikalenteri

766 seuraajaa. Täältä löytyy hauskoja vinkkejä liharuokiin.

*****

Youtube

Pihvimies

18 000 tilaajaa. Kokkaa lihaa ja erityisesti pihvejä grillaamalla, savustamalla, pannulla, uunissa sekä myös muilla keinoin, kuten sous vide -keittimellä.

Pihvifriikki

4 900 tilaajaa. Erityisesti pihvien ystäville suunnattua sisältöä, jossa testataan erilaisia pihvejä ja niiden valmistusmenetelmiä. Välillä myös ravintolavierailuita, alan ammattilaisten tapaamisia ja erilaisia insinööritieteellisiä testejä lihoilla. Löytyy myös Facebookista, Instagramista ja Tiktokista.