LIHA JA RUOKA ON LIHATEOLLISUUDEN AMMATTILEHTI
LIHA JA RUOKA on lihateollisuuden ammattilehti, joka tavoittaa laajasti koko liha- ja valmisruokateollisuuden.
”Uusin lehti oli kokonaisuudessaan loistava kooste ajankohtaisista asioista: lihan kulutuksesta ja tuotannosta, kone- ja laiteteknologian kehityksestä, tarvikepuolen asioista sekä suomalaisten pienten ja keskisuurten yritysten asioista.”
Lukijapalaute 2023
Liha ja ruoka -lehdestä löydät muun muassa lihatietoa, yritystarinoita, ajankohtaista toimialatietoa, mielenkiintoisia henkilökuvia, ruoka-alan ilmiöitä sekä rouheita koneuutuuksia. Olemme siellä, missä elintarvikealalla tapahtuu!
Liha ja ruoka toimii myös liha-alan järjestölehtenä sekä asiakaslehtenä kaupan ja ammattikeittiöiden suuntaan. Lehden julkaisija ja pääomistaja on Lihakeskusliitto.