Kisa poronlihasta kovenee
7.12.2020/by Niina JormalainenWagyu on lihamaailman samppanja
7.12.2020/by Niina JormalainenAkateeminen Kiuas-Seura kirittää makkaranvalmistajia
6.11.2020/by Niina JormalainenKarelian Lihajaloste 30 vuotta
6.11.2020/by Niina JormalainenNautakarja ja nurmi pitävät hiilen kiertämässä
6.11.2020/by Niina JormalainenKasvuyrittäjäksi yrityskaupan kautta
6.11.2020/by Niina JormalainenPienjalostajan on kyettävä nopeisiin muutoksiin
9.10.2020/by Niina JormalainenPasi Lainto: ”Yhteistyöllä lisää kilpailukykyä”
9.10.2020/by Niina JormalainenRuokakaupan hintasota näyteltiin mediassa
15.9.2020/by Niina JormalainenKebabliha valmistuu tehtaissa
31.8.2020/by Niina JormalainenTeresa Välimäki: ”Peltiruoka kolahti”
31.8.2020/by Niina JormalainenPääkirjoitus: Korona piristi lihan myyntilukuja
16.6.2020/by Niina JormalainenLisää suorituskykyä lihasta
5.6.2020/by Niina JormalainenJari Leppä: ”Omavaraisuuden merkitys ymmärretty tänä keväänä.”
5.6.2020/by Niina JormalainenPerinnepalvi on Mattilan tärkeä tukijalka
24.4.2020/by Niina JormalainenLihakeskusliiton edunvalvonnassa iso onnistuminen: PAH-poikkeus läpi EU:ssa
24.4.2020/by Niina JormalainenRönkä investoi Kemiin
9.3.2020/by Niina JormalainenTapola satsaa näyttävästi luomuun
10.2.2020/by Niina JormalainenLiha ja ruoka
Päätoimittaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimituspäällikkö
Niina Jormanainen
Puh. 040 593 8589
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Myyntivastaava
Linda Helasmäki
Puh. 050 494 1644
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Lihakeskusliitto ry
Toimitusjohtaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
LikeBox
