• Link to Facebook
Liha ja ruoka
  • Etusivu
    • Ajankohtaista
    • Tapahtumat
    • Juttuarkisto
    • Lihatietoa
    • Lihateollisuus työnantajana
  • Tilaa lehti
  • Mediatieto
  • Yhteystiedot
  • Palveluhakemisto
  • Digilehti
  • Suomi
    • Suomi
    • Svenska
    • English
    • Deutsch
  • Click to open the search input field Click to open the search input field Search
  • Menu Menu

Mainos: Tervetuloa SumiOn-raportointijärjestelmän webinaariin torstaina 30.10. klo 9.15–10.00

13.10.2025/in Ajankohtaista/by Linda Helasmaki
Read more
https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/SumiOn-1200x628-11.jpg 900 2048 Linda Helasmaki https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/Liha-ja-Ruoka-300x69-1.jpg Linda Helasmaki2025-10-13 14:35:162025-10-13 14:54:27Mainos: Tervetuloa SumiOn-raportointijärjestelmän webinaariin torstaina 30.10. klo 9.15–10.00

AtSauce konseptoi keittiöhommat uusiksi

9.10.2025/in Ajankohtaista/by Niina Jormalainen
Read more
https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/EDIT-4.jpgnetti.jpg 800 1200 Niina Jormalainen https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/Liha-ja-Ruoka-300x69-1.jpg Niina Jormalainen2025-10-09 12:53:312025-10-09 12:53:35AtSauce konseptoi keittiöhommat uusiksi

Pitsasuikalekuningas Liperin Ylämyllyltä

9.10.2025/in Ajankohtaista/by Niina Jormalainen
Read more
https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/karelia-netti-vaaka.jpg 925 1200 Niina Jormalainen https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/Liha-ja-Ruoka-300x69-1.jpg Niina Jormalainen2025-10-09 11:05:592025-10-13 13:51:23Pitsasuikalekuningas Liperin Ylämyllyltä

Riistaviikko venyy Segelissä riistakuuksi

7.10.2025/in Ajankohtaista/by Niina Jormalainen
Read more
https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/segel-netti-vaaka.jpg 884 1200 Niina Jormalainen https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/Liha-ja-Ruoka-300x69-1.jpg Niina Jormalainen2025-10-07 12:01:322025-10-07 12:04:08Riistaviikko venyy Segelissä riistakuuksi

Italialaisten raaka-aineiden alkulähteillä Parmassa

29.9.2025/in Ajankohtaista/by Niina Jormalainen
Read more
https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/kaskuva-4-1.jpgnetti-1.jpg-vaaka-1.jpg 516 900 Niina Jormalainen https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/Liha-ja-Ruoka-300x69-1.jpg Niina Jormalainen2025-09-29 13:30:222025-09-29 14:18:48Italialaisten raaka-aineiden alkulähteillä Parmassa

Nyt virittäydytään Oktoberfestien tunnelmaan – näin syntyy currywurst

25.9.2025/in Ajankohtaista/by Niina Jormalainen
Read more
https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/currywurst-video.jpg 659 1179 Niina Jormalainen https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/Liha-ja-Ruoka-300x69-1.jpg Niina Jormalainen2025-09-25 13:30:182025-09-25 13:37:16Nyt virittäydytään Oktoberfestien tunnelmaan – näin syntyy currywurst

Raakamakkara jyräsi voittoon – Wurstille neljättä kertaa ykkössija

17.9.2025/in Ajankohtaista/by Niina Jormalainen
Read more
https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/shutterstock_2606860709.jpg 801 1200 Niina Jormalainen https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/Liha-ja-Ruoka-300x69-1.jpg Niina Jormalainen2025-09-17 10:17:042025-10-24 09:29:50Raakamakkara jyräsi voittoon – Wurstille neljättä kertaa ykkössija

Tekoäly henkilöstöravintolan työkaluna

9.9.2025/in Ajankohtaista, Juttuarkisto/by Niina Jormalainen
Read more
https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/Tomi-Lantto-logotausta-2016-300ppi.jpg-NETTI.jpg 800 1200 Niina Jormalainen https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/Liha-ja-Ruoka-300x69-1.jpg Niina Jormalainen2025-09-09 09:48:252025-09-17 11:33:27Tekoäly henkilöstöravintolan työkaluna

Mitä kuuluu leikkelemarkkinaan? – Puolen miljardin markkina kehittyy

3.9.2025/in Ajankohtaista/by Niina Jormalainen
Read more
https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/wursti-kalkkuna.jpgnetti.jpg 800 1200 Niina Jormalainen https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/Liha-ja-Ruoka-300x69-1.jpg Niina Jormalainen2025-09-03 10:25:412025-09-17 11:31:12Mitä kuuluu leikkelemarkkinaan? – Puolen miljardin markkina kehittyy

Huoltovarmuus: pysyykö makkara lautasella, jos kriisi iskee?

29.8.2025/in Ajankohtaista/by Niina Jormalainen
Read more
https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/shutterstock_2508719953.jpg-netti.jpg 801 1200 Niina Jormalainen https://lihajaruoka.fi/wp-content/uploads/Liha-ja-Ruoka-300x69-1.jpg Niina Jormalainen2025-08-29 11:15:522025-09-17 11:27:52Huoltovarmuus: pysyykö makkara lautasella, jos kriisi iskee?
Page 1 of 28123›»

Liha ja ruoka

Päätoimittaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti

Toimituspäällikkö
Niina Jormanainen
Puh. 040 593 8589
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti

Myyntivastaava
Linda Helasmäki
Puh. 050 494 1644
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti

Lihakeskusliitto ry

Toimitusjohtaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti

Tietosuojaselosteet
Tietosuoja ja rekisteriseloste
Sovelluksen tietosuojaseloste

LikeBox

© Copyright - Liha ja ruoka
Scroll to top Scroll to top Scroll to top
Sivustolla käytetään evästeitä (cookies), jotta palvelua voidaan parantaa. Evästeiden käyttö ei tallenna mitään tietoa, jonka perusteella käyttäjät voitaisiin yksilöidä tai tunnistaa. Vierailemalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. HYVÄKSY
Privacy & Cookies Policy

Yksityisyydensuoja

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme parantaa kokemustasi, kun selaat sivustoa. Näistä evästeistä ne, jotka on luokiteltu tarpeellisiksi, tallennetaan selaimesi, koska ne ovat välttämättömiä verkkosivuston perustoimintojen kannalta. Käytämme myös kolmannen osapuolen evästeitä, jotka auttavat meitä analysoimaan ja ymmärtämään miten käytät tätä sivustoa. Nämä evästeet tallennetaan selaimeesi vain suostumuksella. Sinulla on myös mahdollisuus kieltäytyä näistä evästeistä. Jos kiellät evästeet se voi vaikuttaa selauskokemukseen.
Necessary
Always Enabled
Tarvittavat evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta sivusto toimii oikein. Tähän luokkaan kuuluvat vain evästeet, jotka takaavat sivuston perustoiminnot ja suojausominaisuudet. Nämä evästeet eivät tallenna henkilökohtaisia tietoja.
SAVE & ACCEPT