Sweco

PALVELUT: SERTIFIOINNIT

Sweco tarjoaa elintarviketeollisuuden asiakkailleen osaamista ja ammattitaitoa kokonaisvaltaisesti tuotannon esiselvityksistä aina kokonaisten tuotantolaitoshankkeiden toteutuksiin asti. Swecon asiantuntijoilla on useiden vuosien kokemus erityyppisistä toteutusprojekteista mm. elintarviketeollisuuden alueilta kuten: valmisruoka- ja lihavalmisteteollisuus, meijeriteollisuus, leipomoteollisuus, panimo- ja virvoitusjuomateollisuus sekä paahtimoteollisuus.

Asiantuntijat auttavat elintarvike- ja kontaktimateriaalialan toimijoita lakisääteisten omavalvontaohjelmien laatimisessa ja omavalvontaan liittyvissä erityiskysymyksissä sekä HACCP-ohjelmien ja vuokaavioiden laatimisessa. Apua saa myös ohjelmien päivittämiseen silloin, kun tuodaan markkinoille uusia tuotteita tai tehdään muutoksia tuotantoteknologiaan.

Swecolla laaditaan ISO 22000 FSSC ja BRC-standardien mukaiset elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmät ja etsitään vastaukset vaatimusten täyttämiseksi. Sweco toimii apuna myös elintarvikkeista annettavien lakisääteisten pakkausmerkintöjen laatimisessa, allergeenien tunnistamisessa ja niiden hallintaan liittyvissä seikoissa ja asiantuntijoita konsultoidaan elintarvikehuoneistojen ja -laitosten hygieniaan ja puhtaanapitoon liittyvissä asioissa. Swecolaiset auttavat tunnistamaan ja arvioimaan elintarvikekontaktimateriaaleja sekä mm. tuotteille ja laitteille asetetuttuja vaatimuksia. Sweco auditoi tavarantoimittajia ja alihankkijoita sekä järjestää koulutuksia, lainsäädännön seurantakatsauksia sekä hygieniapassikoulutuksia ja -testejä.

Sweco Finland

Ilmalanportti 2
00240 Helsinki, Suomi
Puh. 020 739 3000

www.sweco.fi