Snellmanin Lihanjalostus Oy

PALVELUT: TEURASTUS, AITO SAUNAPALVI, TUORE LIHA, LIHAVALMISTEET

Snellmanin Lihanjalostus Oy on pietarsaarelainen perheyritys, joka tuskin kaipaa esittelyä. Snellman on nimittäin valmistanut korkealaatuisia liha-ja leikkeletuotteita jo 70 vuotta. Toimintaan kuuluvat hankinta, teurastus, lihan paloittelu ja jalostus sekä erilaisten lihavalmisteiden valmistus. Leikkele- ja maksatuotteet sekä kuluttajapakattu liha ovat nekin Herra Snellmanin vahvuuksia. Herra Snellman on nähnyt kulutustrendien menevän ja tulevan 70-vuotisen toimintansa aikana, mutta laadusta hän aikoo pitää aina tiukasti kiinni. Herra Snellmanin palveluksessa Pietarsaaren tehtaalla työskentelee yli 800 henkilöä.

Toiminta käsittää muun muassa alkutuotannon, teurastuksen, paloittelun, lihan pakkauksen, jatkojalostuksen, viipaloinnin ja luonnollisesti myös meetvurstin ja maksamakkaran valmistuksen, jotka perinteisesti kuuluvat lihanjalostuksen erikoisaloihin. Lihanjalostus on edelläkävijä innovaatioissa ja tuotekehittelyssä ja pystyy nopeasti vastaamaan kuluttajien tarpeisiin. Yrityksellä on tinkimättömät laatuperiaatteet ja se valmistaa puhtaita tuotteita, joissa lihapitoisuus on korkea ja ylimääräisiä lisäaineita ei käytetä.

Snellmanin Lihanjalostus tekee läheistä yhteistyötä yli 2200 sian- ja naudanlihan tuottajan kanssa. Maatilan Parhaat -laatuohjelman ja suomalaisten perhetilojen ammattitaitoisten tuottajien avulla yritys takaa parhaimman mahdollisen raaka-aineen. Yhteistyö, osallisuus ja jäljitettävyys ovat tärkeitä periaatteita.

Snellmanin Lihanjalostus Oy
Kuusisaarentie 1
68600 Pietarsaari
Puh. (06) 7866 111

www.snellman.fi