Satatuote

PALVELUT: PAKKAUSMATERIAALIT

Satatuote on vaativan teollisuuden sopimustoimittaja laadukkaille, asiakaslähtöisille ja lämpömuovatuille muovipakkausratkaisuille. Asiakkaita ovat kotimaisen elintarviketeollisuuden lisäksi mm. lääkelaitevalmistajat. Yrityksen pääkonttori ja tuotantolaitokset sijaitsevat Raumalla. Lisäksi yrityksellä on myyntikonttori Stuttgartissa ja logistiikkapalvelupisteitä Euroopassa.

Satatuotteessa suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaiden liiketoiminnan tehokkuutta tukevia lämpömuovattuja pakkauksia. Elintarviketeollisuuden toimijat erityisesti kotimaassa käyttävät laajaa tuotevalikoimaa eri tuoteportfolioissaan. Tuotesuunnitteluosaamisen sekä tuotteiden korkean laadun ansiosta Satatuote on tänä päivänä arvostettu ja kilpailukykyinen kumppani.

Kokonaisvaltainen suunnitteluprosessi ottaa huomioon toimivuuden, tehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden tuotteen elinkaaren jokaisessa eri vaiheessa. Laadunhallinnan tavoitteena on varmistaa, että tuotteet ovat elintarviketeollisuuden FSSC 22000 standardin mukaisia. Vaatimuksenmukaisella pakkausratkaisulla pystytään minimoimaan elintarvikkeen hävikki ja tukemaan kestävän kehityksen mukaista toimintaa. Satatuote tarjoaa myös asiakaslähtöisiä logistiikkapalveluja elintarviketeollisuuden asiakkaille ympäri Suomen ja hakee jokaiselle asiakkaalle parhaan mahdollisen logistisen ratkaisun, joka turvaa häiriöttömän tuotannon kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Satatuote Oy
Susivuorentie 2
26101 Rauma
Puh. 010 833 6700

www.satatuote.fi