Lapin Liha

PALVELUT: TUORE LIHA, LIHAVALMISTEET

Lapin Liha on Euroopan johtava villiruoan tuottaja, jonka juuret ovat syvällä lappilaisessa erämaassa. Yrityksen tuotantolaitos sijaitsee Rovaniemellä. Lapin Lihan ajatuksena on vuodesta 1989 alkaen ollut tehdä maan – tai oikeastaan maailman parhaita poro- ja riistatuotteita ja se tarjoaakin laajan valikoiman korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita. Lapin Lihassa halutaan inspiroida ihmisiä luomaan uusia tapoja käyttää perinteisiä raaka-aineita, maustamaan arkea innovatiivisesti ja nauttimaan vastuullisesti tuotetusta ruoasta hyvällä mielellä. Tuotteet ovat herkullisia, vähärasvaisia ja terveellisiä proteiinin lähteitä täynnä vitamiineja ja kivennäisaineita, taaten uniikin makuelämyksen.

Eettisesti tuotetun, ravinnerikkaan ja puhtaan ruoan suosio kasvaa jatkuvasti. Pohjoisen puhdas ruoka on myös osa elävää kulttuuriperintöä, esimerkiksi metsästys on säännöllinen osa monen vapaa-aikaa ja porotaloudella on pitkät perineet. Kaikilla ei kuitenkaan ole aikaa tai mahdollisuutta metsästää esimerkiksi riistaa itse tai hankkia poronlihaa porotilalta. Onneksi sitä voi nykyisin ostaa myös kaupan hyllyltä tai tilata ravintolan ruokalistalta.

Hirven ja poron sesonki on syyskuusta joulukuuhun, mutta lihaa saa ympäri vuoden. Sesongin aikana tuotteita voi hankkia tuoreina ja muulloin pakastettuina. Kattavasta valikoimasta löytyy villejä makukokemuksia niin arkiseen ateriaan kuin kaikista juhlavimpiin herkkuhetkiinkin.

Lapin Liha Oy
Ahjotie 9
96101 Rovaniemi
Puh. 0400 255 200

www.lapinliha.fi