Kalaneuvos

PALVELUT: KALANJALOSTUS, KALAN TUKKUKAUPPA JA MAAHANTUONTI SEKÄ VIENTI

Kalaneuvos Oy (aiemmin nimellä V. Hukkanen Oy) on suomalainen perheyritys, joka valmistaa kalatuotteita lähes 50 vuoden kokemuksella. Yrityksen korkean laadun ja tuotteiden herkullisen maun takaavat Suomen puhtaissa vesissä kasvaneet ja kasvatetut kalat sekä parhaat tuontiraaka-aineet. Kaikki Kalaneuvos-tuotteet valmistetaan Suomessa. Kalaneuvos Oy:ssä ollaan ylpeitä korkeasta osaamisesta ja yritykselle on kunnia-asia, että Kalaneuvoksen kala maistuu aina yhtä hyvältä!

Kalaneuvos on Suomessa alansa edelläkävijä. Yrityksessä harjoitetaan kalanjalostusta ja kalan tukkukauppaa, maahantuontia sekä vientiä.  Kalatuotteet syntyvät yhä Hukkasen perheen ja yrityksen perinteitä vaalien.

Kalaneuvos Oy:ssä panostetaan vahvasti tuotekehitykseen sekä tuotantomenetelmien, tilojen ja laitteiden nykyaikaisuuteen. Myös perheyrityksen perinteet ja henkilöstön ammattitaito sekä hyvinvointi ovat yritykselle tärkeitä arvoja. Keskeinen sijainti Sastamalassa on ihanteellinen sekä tuoreiden että valmiiden tuotteiden jakelun kannalta. Kala saadaan käsiteltäväksi nopeasti ja valmiiden tuotteiden toimitus eteenpäin on joustavaa kaikkialle Suomeen.

Kalaneuvos Oy
Hukkasentie 25
38220 Sastamala
Puh. 010 4111 400 (vaihde)
Puh. 010 4111 470 (myynti)
info(at)kalaneuvos.fi

www.kalaneuvos.fi